Hoppa till innehåll

Frågor vi arbetar med

Om Installatörsföretagen

Vi arbetar aktivt för att höja installationsbranschens status. Genom vårt opinionsarbete skapar vi, tillsammans med medlemsföretagen, intresse och kunskap om vår bransch. Våra medlemmar är entreprenörer, arbetsgivare och företagare verk­samma inom branschen för tekniska installationer.

Vi är en idédriven och medlemsstyrd bransch- och arbetsgivarorganisation som tror på företagande och kraften i entreprenörskapet. Vi är experter inom våra områden och drivs av att göra skillnad för medlemsföretagen. Därför finns vi i medlemsföretagens vardag och vi jobbar för deras framtid.

Vi har en glödande passion för installatörers möjlighet att skapa morgondagens samhälle. Vår verksamhet fokuseras på medarbetarrelationer, branschutveckling, opinionsbildning och lobbying för företagens villkor. Via din företagsrådgivare får du service och stöd i din roll som arbetsgivare, företagare och entreprenör.

Påverkansarbete

Medlemmarnas intressen tillvaratas genom bland annat påverkansarbete samt information till myndigheter, politiker och en bred allmänhet om branschens betydelse för ett modernt samhälle och människorna i det.

Debattartiklar

Remisser

Installatörsföretagen bjuds även in att svara på remisser i olika frågor. Remisserna besvaras både i eget namn och tillsammans med andra organisationer.

Relaterade nyheter

Inkopplat uppmärksammas av Resumé

12 januari 2021

Om Installatörsföretagen Vår YouTubekanal Inkopplat har fått prestigefull utnämning. En hedrande silverplats fick kanalen i tidningen Resumés ”månadens content” i december 2020. Vi är såklart överlyckliga och tacksamma för utmärkelsen.

Tack för i år!

18 december 2020

Om Installatörsföretagen Stort tack vill vi säga till alla våra medlemsföretag. Och i år gör vi det i toner. INchoir har samlats för att sammanfatta året i sång. Naturligtvis inspelat på ett digitalt och coronasäkert sätt. Sjung med!

Våra öppettider under jul och nyår

18 december 2020

Om Installatörsföretagen Under jul- och nyårshelgerna har vi avvikande öppettider. Här hittar du kontaktvägarna samt öppettider till vår medlems- och entreprenadjuridiska rådgivning under jul- och nyår. Vi önskar dig en riktigt god jul och ett gott nytt år!