Hoppa till innehåll

Digital kommunikatör, Stockholm

Om Installatörsföretagen

Vi söker en digital kommunikatör till Installatörsföretagens kommunikationsavdelning. Du skapar, redigerar och publicerar engagerande innehåll riktat till olika målgrupper - tillsammans med den övriga organisationen.

Arbetsbeskrivning

Du ansvarar för att uppdatera vår externa webbplats och producerar vårt nyhetsbrev. Uppföljning av aktiviteter och återrapportering till organisationen är naturliga delar av arbetet.

Hos oss blir du en del av Installatörsföretagens kommunikationsavdelning. Vi hjälps åt, vilket ger dig stöd i vardagen men kräver även flexibilitet.

Kompetenser

Du är lyhörd för digitala trender och kan omsätta dessa efter organisationens förutsättningar. Som person är du strukturerad, samarbetsinriktad och har erfarenhet av att leda och inspirera andra medarbetare för att tillsammans skapa en bra användarupplevelse för våra målgrupper.

Du är en god skribent som är van vid att skriva engagerande texter för olika målgrupper och van vid att diskutera och redigera andras texter.

Du har förståelse för vad det innebär att arbeta i en demokratiskt styrd organisation.

Utbildning och erfarenhet

Du har en relevant högskoleutbildning eller motsvarande och erfarenhet av att arbeta praktiskt med digital kommunikation, SEO och mätning/uppföljning.

Du är van vid att arbeta med olika CMS (vi använder EpiServer version 11), verktyg för nyhetsbrev och bildredigering i Photoshop. Det är meriterande om du har erfarenhet av digital analys.

Vårt erbjudande

Välkommen till en organisation och bransch där mycket händer. Det är installatö­rerna i våra medlemsföretag som gör Sveriges satsningar på en klimatomställning genom elektrifiering och energieffektivisering möjlig.

Du blir en del av ett engagerat och kunnigt team. Vårt kontor ligger på Södermalm i Stockholm med närhet till både kommunikationer och ett rikt utbud av lunchrestauranger samt olika gym och joggingstråk. Flexibilitet i dina arbetstider gör att det är lätt att kombinera arbete och fritid, liksom ett utvecklat digitalt arbetssätt.

Installatörsföretagen eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Anställningsform och ansökan

Mejla din ansökan snarast till Installatörsföretagens HR-ansvarig Hanna Frid, dock senast den 7 februari 2022. Intervjuer sker löpande.

Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är en tillsvidareanställning där vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Vid frågor mejla kommunikationschef Henrik Fahlgren eller ring på 072-217 43 75.