Hoppa till innehåll

Dekaler till servicebilen

Medlemskap

Du vet väl att du som medlem i Föreningen Installatörsföretagen har möjlighet att visa upp ditt medlemskap på exempelvis dina servicebilar? Det är ett sätt för företaget att påvisa seriositet, att ni har kollektivavtal och sjysta villkor för era anställda.

Som medlem i Installatörsföretagen kan du beställa dekaler helt kostnadsfritt från IN Förlag. Du väljer den färg på dekal som passar bäst till färgen på era servicebilar. Båda dekalerna har transparent bakgrund.

Obs!

Du måste logga in som medlem för att kunna beställa dekalerna.

dekal_green.jpgVåra bildekaler

Vi har tryckt upp beständiga bildekaler som ska hålla färg och form i tio år. Vi har även lagt till en devis för att ytterligare understryka företagets seriositet ”För din trygghet är vi medlemmar i Installatörsföretagen”.

Bygga varumärke

Tillsammans med ditt företag vill vi fortsätta att bygga varumärket Installatörsföretagen. Har ni en gammal logotyp från EIO eller VVS Företagen som fortfarande sitter kvar på servicebilen? Varför inte passa på att byta ut dessa i samband med att ni byter till sommardäck eller tvättar bilen i vår.

Kontakta oss

Om du har frågor kan du vända dig till din lokala företagsrådgivare som befinner sig på något av våra tolv regionkontor, från Skellefteå i norr till Malmö i söder.

Medlemsservice

Oavsett typ av fråga är du alltid välkommen att kontakta din företagsrådgivare.