Hoppa till innehåll

Installationsteknik

Installationsteknik

Installationsteknik
Ny elsäkerhetslag
En ny elsäkerhetslag trädde ikraft den 1 juli 2017. Här kan du få en snabb överblick av vad lagen innebär och även få fördjupad kunskap.
VVS-teknik
VVS står för värme, ventilation och sanitet. VVS-tekniken omfattar de tekniska systemen/installationerna i byggnader som har till uppgift att på ett energieffektivt sätt svara för...
Digitalisering och BIM
Digitaliseringen påverkar allt fler områden i samhället. Byggnadsinformationsmodellering (BIM) innebär att en 3D-modell skapas i byggprocessen.
Data/tele
Tele, data och säkerhetsområdet är ett av marknadens mest expansiva områden och därmed ett viktigt fokusområde för oss inom Installatörsföretagen. Med ständigt nya tekniker och fler...
Nyheter
Kalender
 1. 30
  nov

  Konferensen Building Sustainability 2021

  Stockholm Waterfront eller webbinarium
  Branschfrågor

  Nordens ledande konferens om hållbart samhällsbyggande är tillbaka för femte gången, nu med Installatörsföretagen som medarrangör. Building Sustainability 2021 går av stapeln på Stockholm Waterfront den 30 november till 1 december.

 2. 30
  nov

  Regional kompetensarena i Västra Sverige

  Webbinarium
  IN Västra Sveriges Regional förening

  Installatörer är viktiga när region Västra Sverige (förutom Storgöteborg) bygger nya bostäder, upprätthåller service åt industrin och det befintliga fastighetsbeståndet. Men de har också en avgörande roll som utförare av klimatomställningen genom sitt arbete med elektrifiering och energieffektivisering. För att klara ökad efterfrågan på installationer i samhället är kompetensförsörjningen vital.

 3. 30
  nov

  Nya regelförändringen kring elsäkerhet vid arbetet - region Syd

  Webbinarium
  Lokal/region

  Den 1 november 2021 drog Elsäkerhetsverket in föreskriften och de allmänna råden kring elsäkerhet vid arbete. Föreskriften ersätts inte av nya regler, istället ska gällande arbetsmiljöregelverk tillämpas. Med anledning av detta bjuder vi in till ett webbinarium där du har möjlighet att ställa dina frågor direkt till våra experter.

 4. 3
  dec

  Regional kompetensarena Gävle Dala

  Webbinarium
  IN Gävle Dala Regional förening

  Varmt välkomna till ett möte om kompetensförsörjning för viktiga samhällsfunktioner i region Gävle Dala - fokus på klimatomställningen och installationsbranschen

 5. 3
  dec

  Informationsträff med middag och julshow - IN Mellersta Norrland

  Hotell Hallstaberget, Sollefteå
  IN Mellersta Norrlands Regional förening

  Styrelsen för Installatörsföretagens regionala förening i mellersta Norrland bjuder in till informationsträff med efterföljande middag och julshow. Ta chansen att träffa dina kollegor under trevliga former!