Hoppa till innehåll

Installationsteknik

Installationsteknik

Installationsteknik
Ny elsäkerhetslag
En ny elsäkerhetslag trädde ikraft den 1 juli 2017. Här kan du få en snabb överblick av vad lagen innebär och även få fördjupad kunskap.
VVS-teknik
VVS står för värme, ventilation och sanitet. VVS-tekniken omfattar de tekniska systemen/installationerna i byggnader som har till uppgift att på ett energieffektivt sätt svara för...
Digitalisering och BIM
Digitaliseringen påverkar allt fler områden i samhället. Byggnadsinformationsmodellering (BIM) innebär att en 3D-modell skapas i byggprocessen.
Data/tele
Tele, data och säkerhetsområdet är ett av marknadens mest expansiva områden och därmed ett viktigt fokusområde för oss inom Installatörsföretagen. Med ständigt nya tekniker och fler...
Nyheter
Kalender
 1. 16
  sep

  Skadligt bruk - hur ser du tidiga signaler och tar ett tidigt samtal?

  Webbinarium
  Arbetsmiljö

  Webbinariet syftar till att ge deltagarna insikt i vad som är tidiga signaler och hur viktigt det är att ta det där samtalet för att förhindra att arbetsplatsen drabbas av kostnader och andra negativa konsekvenser av ett skadligt bruk.

 2. 16
  sep

  Kick-off administratörer 16-17 september - IN Skåne

  Margretetorps Gästgivaregård, Hjärnarp
  IN Skånes Regional förening

  Installatörsföretagens regionala förening i Skåne bjuder in till Kick-off och kompetensutveckling för en av de viktigaste rollerna på företaget!

 3. 20
  sep

  ConTech Talks Live: Framtidens byggande – i ett språng!

  Webbinarium
  Webbinarium

  Sättet vi bygger på i dag påverkar levnadsvillkoren för generationer framåt. Hur ska vi då ta oss till ett samhällsbyggande som är hållbart – miljömässigt, ekonomiskt och socialt? Digitaliseringen har visat sig vara en kraftfull motor i den utvecklingen och så kallad disruption gör att förändringstakten accelererar än mer.

 4. 21
  sep

  Viktiga frågor när du har privatperson som kund - IN Sydöstra Sverige

  Webbinarium
  IN Sydöstra Sveriges Regional förening

  Installatörsföretagens Regionala förening i Sydöstra Sverige bjuder in till digitalt seminarium om viktiga saker du behöver tänka på när du har privatperson som kund

 5. 22
  sep

  Vad är kunden skyldig att betala? - IN Örebro Värmland

  Webbinarium: Kurs
  IN Örebro-Värmlands Regional förening

  Ett webbinarium med fokus på tvistefrågor om pris som hålls av Installatörsföretagens entreprenadjurist Hanna Schöld.

  Webbinariet är baserat på de vanligaste frågorna som Installatörsföretagens entreprenadjurister får inom området och behandlar både vad som gäller i konsumententreprenader och kommersiella entreprenader.