Hoppa till innehåll

Rådgivning entreprenadjuridik

Entreprenadjuridik, Visa alla

I ditt medlemskap i Installatörsföretagen ingår rådgivning i entreprenadjuridik. Här hittar du information om vad vi kan hjälpa dig med och hur du kommer i kontakt med oss.

Vad vi kan hjälpa dig med

Behöver du hjälp och råd inom entreprenadjuridik? Då är du som är medlem i Installatörsföretagen välkommen att kontakta oss och prata med en av våra experter! Vi har gedigen kunskap inom entreprenadjuridik och är insatta i installationsbranschens särskilda utmaningar.

Rådgivningen hos oss ingår i medlemsavgiften. Vi kan exempelvis hjälpa dig att tolka ett avtalsvillkor om du är osäker på vad det innebär, göra en första juridisk bedömning om du är i en diskussion med en kund som inte vill betala eller som gör gällande ett fel i entreprenaden och vi kan hjälpa dig att hitta argument för din sak. I de allra flesta fall räcker den rådgivningen för att ge det stöd som behövs.

Om det skulle krävas mer omfattande arbete kan vi hjälpa dig genom att ge förslag på kunniga advokater. Vid domstolstvister kan du ofta få ersättning för en stor del av dessa kostnader genom rättsskyddet i din företagsförsäkring.

Hur du kommer i kontakt med oss

Installatörsföretagen har ett särskilt telefonnummer för rådgivning inom entreprenadjuridik: 08-762 75 15. Öppettider är vardagar kl 8-16.00.

Avvikande öppettider kan förekomma exempelvis under semestertider och vid storhelger.

Du kan också mejla oss: radgivning@in.se

Glöm inte detta när du mejlar oss

För att underlätta rådgivningen är det bra om du i ditt mejl anger vilket kollektivavtal som din fråga avser. Vi ber dig också att inte dela med dig av någon annans personuppgifter och att du inte heller bifogar några dokument som innehåller sådana uppgifter.

Exempel på dokument att inte skicka via mejl är betyg, läkarintyg och domstolshandlingar. Om sådana uppgifter eller dokument behövs för rådgivningen kommer vi att be dig om det när vi återkommer till dig.

Vi som arbetar med entreprenadjuridik på Installatörsföretagen

Nedanstående personer arbetar med entreprenadjuridik på Installatörsföretagen och vi turas om att bemanna rådgivningsnumret.

Entreprenadjuridik

Vi svarar på dina frågor inom entreprenadjuridik. Kontakta oss för rådgivning på +46 8 762 75 15.