Hoppa till innehåll

Digital avtalsinformation om de nya kollektivavtalen

Arbetsgivarfrågor, Visa alla

Avtalsrörelsen börjar ge resultat. Med anledning av att nya kollektivavtal börjar komma på plats håller Installatörsföretagen digital avtalsinformation för respektive nytt kollektivavtal.

Installatörsföretagen välkomnar våra medlemsföretag till avtalsinformation gällande de nya kollektivavtalen. Då de nya kollektivavtalen kommer vara på plats vid olika tidpunkter har vi valt att vi arrangera informationsträffar för varje enskilt avtal. Detta för att ni som medlemsföretag ska få information om de nya avtalen i så nära anslutning som möjligt till att de är på plats.

Tider för olika informationstillfällen kommer att fyllas på utefter att nya kollektivavtal tecknas. Vi rekommenderar våra medlemsföretag att delta på de informationsträffar och ber dig säkerställa att du anmäler dig till en informationsträff för just det eller de avtal som rör din verksamhet.

Under våra digitala informationstillfällen går vi igenom vad som gäller för det aktuella avtalet; bland annat avtalsperiod, löneavtal och övriga villkorsändringar.

Avtalsinformationen är kostnadsfri och pågår cirka en timme. Informationen sänds via Teams och inför det tillfälle som du anmält dig till får du en länk till Teamsmötet skickad till din e-post. Här på sidan kommer vi att publicera relevant informationsmaterial.

Under januari 2021 kommer Installatörsföretagen dessutom anordna regionala, digitala informationsträffar. På dessa träffar kommer mer specifik information gällande förändringar i respektive avtal behandlas. Mer information om dessa träffar kommer inom kort.

 • Avtalsinformation Installationsavtalet

  Datum: 26 november
  Tid: 09.00-10.00
  Anmäl dig här

 • Avtalsinformation Teknikinstallationsavtalet

  Förhandling pågår. Vi återkommer med mer information när nytt avtal är på plats.

 • Avtalsinformation Tjänstemannaavtalet

  Förhandling pågår. Vi återkommer med mer information när nytt avtal är på plats.

 • Avtalsinformation Larm- och Säkerhetsteknikavtalet

  Förhandling pågår. Vi återkommer med mer information när nytt avtal är på plats.