Hoppa till innehåll

3 stora förändringar i elteknikbranschen

Arbetsmiljö, Visa alla

För dig som är elkonsult eller fastighetsägare sker det i höst tre stora förändringar i elteknikbranschen. De ger dig nya möjligheter som rätt nyttjat kan stärka din verksamhet. Installatörsföretagen vill därför dela med sig av kunskap och konkreta verktyg för att möta morgondagens behov.

Webbinarium

Anmälan till webbinarium om förändringarna >

Kortfattat om de tre stora förändringarna

Nedan kan du läsa kortfattad infomation om de tre stora förändringarna vilka utgörs av ny branschanvisning för elsäkert arbete, skärpta regler för elanläggningar och möjliggör tekniksprånget med rätt infrastruktur för den moderna fastigheten.

 • Ny branschanvisning för elsäkert arbete

  EVA-150x150.jpg

  Den nya branschanvisningen underlättar arbetet med arbetsmiljökraven där elsäkerhet vid arbete har förenklats. Använd branschanvisningen EvA för kravställning och planering!

  Läs mer om EvA >

 • Skärpta regler för elanläggningar

  När reglerna för elanläggningar skärps ökar kraven på skriftliga rutiner och dokumentation. Med hjälp ADAM samlar Installatörsföretagen all information kring anläggningssäkerhet som du behöver känna till.

  Läs mer om ADAM >

 • Möjliggör tekniksprånget med rätt infrastruktur för den moderna fastigheten

  bild-behorig-installator-fastighetsnat-2.jpg

  Moderna fastigheter nyttjar digitala tjänster för smarta funktioner med en gemensam infrastruktur för att koppla ihop fastighetens tekniska system. Installatörsföretagen och CANT har därför tagit fram certifieringen Behörig installatör fastighetsnät som möjliggör tekniksprånget så att det blir rätt infrastruktur för den moderna fastigheten.

  Läs mer om Behörig installatör fastighetsnät >

Välkommen på ett webbinarium som stärker din verksamhet!

Om du vill lära dig mer om de tre stora förändringarna så är du varmt välkommen till något av våra kostnadsfria webbinarium.

Webbinarierna kommer bland annat ge dig djupare kunskap om de tre stora förändringarna och vad de innebär för dig och din verksamhet. Webbinarierna är anpassade för elkonsulter respektive fastighetsägare.

Anmälan webbinarium