Hoppa till innehåll

Jämställdhet och mångfald

Arbetsgivarfrågor, Visa alla

Öppna för mångfald, greppa möjligheterna, gör ditt företag intressant för dagens och morgondagens medarbetare.

Sverige står inför många möjligheter och utmaningar kommande decennium. Vi i installationsbranschen väljer att rusta oss inför framtiden på olika sätt. Vi vässar tekniken, säkerheten eller affärsmässigheten. Och vi tar vår företagskultur på allvar.

Jobba med kulturen och attrahera kompetens

Det är ett konkret sätt att säkerställa att både ditt företag i synnerhet, och branschen i allmänhet, ses som intressant att söka sig till. Vi måste se till att attrahera de allt färre unga som utbildar sig i olika kompetenser Installationsbranschen behöver. De ska känna sig välkomna till alla arbetsplatser i vår bransch! Vi pratar om Mångfald inom Installationsbranschen. Och Varför och Hur!

Installationsbranschen väljer lönsamhet istället för machokultur

Installatörsföretagens medlemsföretag tog tidigt ställning för att alla ska känna sig välkomna på jobbet och i branschen. Och för att vi ska minska onödiga risker i arbetet som kan vara en effekt av en så kallad machokultur.

Medlemsföretagen i installationsbranschen ser att mångfald i företagen är bra för lönsamheten. Ska framtida kompetensförsörjning klaras måste branschen rekrytera från hela befolkningen.

MEDLEMSSIDA

Du måste logga in för att se mer innehåll

Denna sida innehåller mer information som är tillgänglig för Installatörsföretagens medlemmar. Logga in nedanför för att komma åt all information, underliggande sidor och blanketter.

Eller kontakta våra företagsrådgivare för att bli medlem.

  • Kollektivavtal och branschinfo
  • Rådgivning, guider och handböcker
  • Dokumentmallar och blanketter

Medlemsservice

Oavsett typ av fråga är du alltid välkommen att kontakta din företagsrådgivare.

Arbetsmarknad

Vi svarar på frågor inom arbetsrätt och kollektivavtal. Välkommen att kontakta oss!