Hoppa till innehåll

Avtalsrörelsen 2023 på ingång!

Arbetsgivarfrågor, Visa alla

08 november 2022

Snart är det dags att förhandla fram nya kollektivavtal, vilket berör alla våra medlemsföretag och era arbetstagare. Därför har vi redan nu lanserat vår avtalswebb, där kan du ta del av all information gällande våra kollektivavtalsförhandlingar.

De avtalsyrkanden som vi på Installatörsföretagen kommer byta med fackförbunden har sitt ursprung hos er - våra medlemsföretag. Era synpunkter på avtalen har samlats in löpande vid olika aktiviteter under avtalsperioden och förhandlingsledningen har under 2022 träffat regionföreningar, utskott och nätverk för att diskutera kommande avtalsförhandlingar. Ni ska veta att vi är otroligt glada tacksamma för all den respons som vi fått! Så under början av 2023 växlar vi yrkanden med fackförbunden med målet att ha nya avtal på plats när nuvarande avtal löper ut - följ allt som händer under avtalsrörelsen på vår avtalswebb.

Installatörsföretagen arbetar alltid för att kunna erbjuda våra medlemsföretag bästa möjliga förutsättningar, och detta bland annat via verksamhetsanpassade och konkurrenskraftiga kollektivavtal. Med dessa kollektivavtal blir våra medlemmar än mer attraktiva arbetsgivare och tillsammans verkar vi för ett hållbart samhälle med klimatsmarta installationer.