Hoppa till innehåll

Du känner väl till Avtalat?

Arbetsgivarfrågor, Visa alla

13 juni 2022

Den nya plattformen för kollektivavtalad tjänstepension och försäkringar Avtalat.se ger både dig- och dina anställda -hjälp och stöd.

Avtalat är nu det gemensamma informationsbolaget för Svenskt Näringsliv, LO och PTK. Avtalat har uppdraget är att informera privata företag och deras anställda om tjänstepension och försäkring och ska bli den, enda, gemensamma vägen in för administratörer och anställda.

I strävan att bli en heltäckande plattform för information om, och administration av, de kollektivavtalade pensionerna och försäkringarna har Avtalat nu tagit ytterligare ett steg. Ambitionen är att bli lösningen vid alla frågor om de kollektivavtalade förmånerna. Nu lanseras en ny startsida med bättre navigering, och i framtiden ska det bli möjligt med ett inloggat läge där Avtalat blir vägen in och vägen ut för allting som rör kollektivavtalad pension och försäkring inom privata sektor.

På Avtalats hemsida, som nu fått ett nytt uppdaterat utseende, kan du som arbetsgivare boka in dig på kostnadsfria webbinarium om olika ämnen eller prenumerera på lämpligt nyhetsbrev.

https://www.avtalat.se/ har alltså ersatt Finfa som var Svenskt Näringslivs egen försäkringstjänst.
Avtalats kundtjänst nås även på telefonnumret 0770-16 10 00.