Hoppa till innehåll

Teleutskottet utökar med kompetens inom fastighetsautomation

Automation, Visa alla

06 december 2021

Teleutskottet är ett utskott inom Installatörsföretagen. Nu efterlyser vi fler deltagare inom området fastighetsautomation och digitala fastigheter som vill vara med och påverka branschens framtid.

Utskottet samlar aktiva medlemmar som vill vara med och påverka samt driva utvecklingen i branschen för tele- och säkerhetssystem. Området har även breddats och innehåller nu alla tekniker som innefattar kommunikations- och säkerhetsteknik, där fastighetsautomation är en viktig del i att få moderna fastigheterna trygga, energieffektiva och bekväma.

Därför söker utskottet nu nya medlemmar med inriktning på fastighetsautomation och digitala fastigheter. Denna kompetens är speciellt viktig då både digitalisering och energieffektivisering handlar om att få system att fungera tillsammans och kommunicera med varandra i fastigheter. Det är där framtiden ligger och det är dit branschen ska.

Utskottets uppdrag är:

”Vi representerar medlemmarna och utvecklar framgångsrikt företagande inom informations-, kommunikations- och säkerhetsteknik.”

Mer information

Läs mer om utskottet.

Är du intresserad av att delta i utskottets viktiga arbete, hör av dig till Joakim Carlsson. Se kontaktuppgifter längre ned på sidan.