Hoppa till innehåll

Installatörsföretagen medarrangör till Building Sustainability 2021

Lönsamhet & företagande, Visa alla

26 maj 2021

Installatörsföretagen är medarrangör till Building Sustainability 2021, Nordens ledande konferens inom hållbart samhällsbyggande. Nu kan du köpa konferensbiljett till ett oslagbart pris.

Nordens ledande konferens om hållbart samhällsbyggande är tillbaka för femte gången den 30 november till 1 december. Nu med Installatörsföretagen som medarrangör.

Konferensen vänder sig till dig som är nyfiken på hållbar stadsutveckling idag och i framtiden. Hur kan innovation, samverkan och artificiell intelligens, AI, påskynda arbetet med hållbar samhällsutveckling?

Det handlar om att vi i en smart nutid ska bygga en hållbar framtid, både klimatsmart, ekonomiskt lönsamt och energieffektivt. Det handlar också om att vi måste ta hand om de bostäder som redan finns på ett hållbart sätt. Under konferensen får du ta del av inspirerande lösningar, praktiska erfarenheter och nya perspektiv kring hur nya och befintliga byggnader kan byggas, renoveras och förvaltas på ett ännu mer hållbart sätt.

Lyssna på inspirerande hållbarhetsprofiler

  • Kate Raworth är en nationalekonom som fokuserar på att göra ekonomin lämplig för 2000-talets verkligheter genom en egen ekonomisk modell ”Doughnut Economics”. Ta del av hur den kan användas som ett verktyg för hållbar stadsplanering och beslutsfattande i både städer och näringsliv.
  • Rebecka Carlsson är hållbarhetsentreprenör. Hon delar med sig av sina tech-insikter från Singularity University och NASA och utforskar de spännande affärs- och utvecklingmöjligheter som uppstår när klimatomställningen och exponentiella teknologier möts.
  • Mark Watts är Executive Director för nätverket C40. Han ger oss en inblick i hur pandemin har påverkat och omformat möjligheterna att nå klimatmålen i städer runt om i världen. C40 är ett nätverk av världens megastäder som åtagit sig att ta itu med klimatförändringar.
  • Johan Kuylenstierna är ordförande för Klimatpolitiska rådet. Han visar på hur takten för klimatomställningen måste öka och lyfter hur samhällsbyggnadsbranschen är en nyckelspelare för att nå målet om ett fossilfritt samhälle.

Digital och fysisk konferens

Nytt för i år är att konferensen arrangeras i ett hybridformat där du antingen kan delta på plats på Stockholm Waterfront, om samhällsläget tillåter, eller via en digital plattform. Oavsett om du deltar på plats eller är med digitalt får du möjlighet att under två dagar ta del av intressanta föreläsningar, paneldebatter och samtal inom aktuella ämnen.

Nu kan du ta del av ett Early Bird-erbjudande: köp en rabatterad digital biljett som du kan omvandla till en fysisk biljett i höst utan kostnad. Erbjudandet gäller fram till midsommar.