Hoppa till innehåll

Branschtidningarnas nya sajter är här — med innehåll ännu närmare läsarna

Aktuellt, Visa alla

25 mars 2021

Bättre navigation och bättre för alla som läser i mobilen. VVS-Forums och Elinstallatörens nya sajter är här. Men den största nyheten kommer om en månad.

Sajterna är inte bara responsiva för att se lika bra ut på mobil som på desktop — de är designade för mobilen i första hand. Allt har byggts för att se bra ut på en högupplöst mobilskärm.

Om man får tro våra läsarundersökningar från i höstas är Elinstallatören och VVS-Forum branschens viktigaste nyhetskällor. Och vi vet att tidningarna gör nytta för Installatörsföretagen, medlemsföretagen och de anställda.

Det är för er skull vi finns till

För att få ännu bättre koll på vad ni medlemsföretagare och era anställda vill läsa om kommer våra sajter att i framtiden vara för prenumeranter. Inom kort kommer vi att låsa de första artiklarna och vår digitala e-tidning.

Då kommer vi att kunna skilja ut vad ni vill läsa och vad som lockar allmänt el eller VVS-intresserade, och utveckla vårt innehåll. Målgruppsfokusering är nämligen ett nyckelord i ett större utvecklingsarbete som vi på tidningarna jobbar med.

Mediebranschen utvecklas – precis som installationsbranschen – och vi måste vara relevanta även i framtiden.

Prenumeration

Det ingår en prenumeration på tidningarna i medlemskapet i Installatörsföretagen.

Du som företagare och IN-medlem kan också teckna prenumerationer till dina anställda till ett mycket förmånligt pris om 229 kronor per anställd och år (ordinarie pris 849 kronor).

Missa inte att läsa oss på elinstallatoren.se och vvsforum.se.

Alla prenumeranter kommer att få information om hur inloggningen går till.

Hör gärna av dig och berätta vad du tycker – eller med tips om vad vi borde skriva om.

Mejla Fredrik Karlsson, chefredaktör