Hoppa till innehåll

Marknadsläget 2020 - osäkert i coronatider

Branschfrågor, Visa alla

23 september 2020

Nu gör vi det enklare för dig som driver företag i installationsbranschen att få en överblick över marknadsläget. Den 7 oktober släpper vi en summering och prognos baserat på branschstatistik, en konjunkturrapport och trendspaning som våra experter tagit fram. Tanken är att göra det som händer i branschen mer tillgängligt för dig. Vi vill hjälpa dig se vad som kommer att påverka dina nästa affärer.

Boka in den 7 oktober redan nu!

Marknadsläget 2020 lanseras via ett webbinarium onsdagen den 7 oktober med start klockan 10.00 och 30 minuter framåt. Vid det första webbinariet ger vi dig en helhetsbild för installationsbranschen och landet. Vi fördjupar oss även i de tre teknikområdena VS, Ventilation och Elteknik.

Anmäl dig här

Länk till webbinariet hittar du i bekräftelsen vi skickar till den angivna e-postadressen när du anmäler dig.

Veckan därpå bjuder vi in till ytterligare sex webbinarium där du kan lyssna in på vad som händer på just din lokala marknad. Även dessa webbinarium är 30 minuter långa. Inbjudningar med anmälningslänk kommer att skickas ut inom kort och du kan även anmäla dig på länkarna för respektive tillfälle nedan.