Hoppa till innehåll

Dags att betala medlemsfakturan

Medlemskap, Visa alla

29 maj 2020

Du kommer under de närmsta dagarna få din medlemsfaktura som gäller medlemskapet för första halvåret 2020. Fakturan ska vara betald senast den 1 juli 2020.

För att underlätta och göra tydligare för våra medlemsföretag har medlemsfakturan delvis fått ett nytt utseende. Vi hoppas att du ska uppskatta denna uppfräschning. Medlemsfakturan kommer från och med nu även innehålla avgiften till din regionala förening. Så har det redan varit för många av våra medlemsföretag, men nu genomför vi detta fullt ut. Så från och med nu kommer alla medlemsföretag få en samlingsfaktura från oss som innehåller avgiften både till Installatörsföretagen, din regionala förening/föreningar samt medlemsavgiften till Svenskt Näringsliv. Det tror vi också underlättar och förenklar för dig.

Årsavgiften faktureras två gånger per år

Årsavgiften, som består av en föreningsavgift/medlemsavgift och serviceavgift, faktureras två gånger per år. I början av april varje år (i år skickas fakturan ut 1 juni) skickas den första periodfakturan ut till medlemsföretagen som gäller avgiften för första halvåret. I början av oktober skickas den andra periodfakturan och gäller avgiften för det andra halvåret. På höstfakturan sker normalt justering för eventuella ändringar respektive eventuell uppräkning.

Avgifterna baserar sig på de uppgifter om bland annat omsättning, lönesummor, antal medarbetare, antal filialer som du i början av året rapporterat in till oss på Medlemsuppgift.se.

Har du frågor kring din faktura skickar du e-post till medlem@installatorsforetagen.se eller ringer oss på telefonnummer 08-762 76 00.

Mer information om faktureringen hittar du under Medlemsfakturering.