Hoppa till innehåll

Vi vill veta vad du tycker

Medlemskap, Visa alla

04 mars 2020

Varje år frågar vi på Installatörsföretagen dig som medlem vad du tycker om vår verksamhet och ditt medlemskap. Vi gör det för att kunna utveckla verksamheten, leverera medlemsnytta och bygga ett starkt varumärke. Årets medlemsundersökning pågår under perioden 10-31 mars 2020.

När du som medlem tycker till i vår medlemsundersökning samlar vi alla resultat i tre medlemsindex – Lojalitet, Varumärke och Prestation. Dessa följer vi upp varje år och ligger till grund när vi planerar vår verksamhet.

Undersökningen

OBS! Årets undersökning skickas ut från utskick@novus.se, kolla gärna i din skräpkorg om du inte fått någon. Den kan ha fastnat i ditt spamfilter. Tack på förhand!

Ni tyckte till – vi lyssnade

Vid senaste medlemsundersökningen var det framförallt inom följande områden som vi fick signaler om att vi kan bli bättre och erbjuda mer:

1. Branschinformation som känns relevant och mer nära.

  • Vi fortsätter att utveckla vår webb och våra nyhetsbrev så att det ska vara enkelt för var och en att hitta information som är relevant och nära.
  • Vi har under året startat ett utskott för ventilationsföretag och kan nu, utöver ventilation, erbjuda specifika utskott för teknikområdena sprinkler respektive tele/data. Vi erbjuder också branschservice till företag som arbetar med elkraftentreprenader.
  • Vi har också på olika sätt synliggjort flera yrken inom branschen för tekniska installationer.

2. Inte för alla – vi måste kunna fokusera på både små och stora företag.

  • Under 2019 har vi fortsatt att utveckla arbetet och arbetsformerna i den medlemsgrupp som heter SME-beredningen. Här träffas representanter för våra mindre medlemsföretag för att diskutera och påverka i frågor som är angelägna för det mindre företaget.

Säg vad du tycker i årets undersökning

Var med och påverka genom årets medlemsundersökning som du får via e-post. Undersökningen ska besvaras under perioden 10-31 mars 2020. Håll utkik och tyck till! Dina svar är viktiga för oss och påverkar hur vi driver vår verksamhet.