Hoppa till innehåll

Har ditt företag gamla aktiva fullmakter – utan din vetskap?

Medlemskap

24 januari 2020

Flera medlemsföretag verkar ha gamla aktiva fullmakter med flera olika försäkringsförmedlare. En del fullmakter är så pass gamla att företaget har glömt bort att de finns. Generellt sett gäller en fullmakt fram till det att den sägs upp – om det inte finns ett slutdatum förstås.

Det är inte helt ovanligt att en företagare ger en försäkringsförmedlare i uppdrag att se över företagets försäkringar. Men när uppdraget är slutfört ligger fullmakten kvar, utan att företaget känner till det. Det kan vara så att företaget har en ny firmatecknare som inte vet om att det finns en fullmakt sedan tidigare eller så tror företaget att den gamla inte längre är giltig längre.

Generellt innebär en fullmakt att den ger försäkringsförmedlaren rätt att flytta dina försäkringar, ändra i omfattningen med mera tills det att den säga upp eller att slutdatum för fullmakten har löpt ut.

Om ni är osäkra på ifall ni har en gammal fullmakt någonstans eller undrar hur du säger upp den? Då kan vår försäkringsmäklare Willis Towers Watson hjälpa dig med detta.

INs försäkringsförmedlare

Installatörsföretagen erbjuder idag olika försäkringslösningar till dig som är medlem hos oss. De är specifikt framtagna via vår samarbetspartner Willis Towers Watson Sweden AB och är anpassade för branschen.

Våra försäkringar via Willis Towers Watson Sweden AB

  • Företags- och entreprenadförsäkring
  • Bilförsäkring (motorförsäkring)
  • Företagsbetald sjukvårdsförsäkring
  • Frivillig gruppförsäkring inklusive sjukvårdsförsäkring

Här kan du läsa mer

Frågor om företagsförsäkringar

Kontakta Willis direkt på e-post: installatorsforetagen@willistowerswatson.com
eller på telefon 08-546 359 06 om du har några frågor.

Det går också bra att kontakta vår försäkringsmäklare direkt:
Lili Gustafsson, Client Executive, Affinity, Willis Towers Watson Sweden AB, telefon: 08-546 39 815, mobil. 076- 645 98 15 eller
via e-post: lili.gustafsson@willistowerswatson.com