Hoppa till innehåll

Kontrollera din faktura från ID06

Branschfrågor, Visa alla

20 april 2018

För närvarande är det problem med informationssynkningen mellan ID06 och kortleverantörernas system. Vissa användares inaktiva kort ser därmed aktiva ut hos ID06. Vi uppmanar därför våra medlemmar att titta extra noga på fakturan, så att ni inte betalar för användare som inte är i bruk.

ID06 som är systemet för elektroniska personalliggare i byggbranschen, har för närvarande problem med synkningen mellan sitt och vissa kortleverantörers system. Status på respektive kort (aktivt/inaktivt) var i vissa falla inte synligt hos ID06 när fakturorna skickades ut, vilket kan ha resulterat i felaktiga fakturor. Har ni till exempel spärrat ett kort och att det således är inaktivt, kan det ändå hamna på fakturan.

Vi uppmanar er därför till att titta extra nog på den årsfaktura ni fått från ID06, så att ni inte betalar för användare som inte är i bruk.

Dock meddelar ID06 att man är medveten om problemet och att de nu kräver in listor från alla kortleverantörer så att de kan uppdatera sina register med korrekt information. Eventuella felaktigheter kommer att justeras på nästa faktura. Vill ni rätta till eventuella felaktigheter redan nu, kan ni höra av er direkt till ID06 – inte till kortleverantören. ID06 kommer i sin tur att kontakta den kortleverantör ni har, för att säkerställa att korten är inaktiva.

Kontaktuppgifter till ID06

E-post: fakturasupport@id06.se
Telefon: 010-480 92 30
Fler kontaktvägar: id06.se/kontakt