Hoppa till innehåll

Stora rabatter för medlemmar

Medlemsförmåner

13 februari 2018

IN Rabatt är en inköpsportal med förmånliga ramavtal för Installatörsföretagens medlemmar. Idag är cirka 40 olika leverantörer som är anslutna till IN Rabatt.

–Det är allt från factoring till företagshälsovård, men jag skulle väl säga att den röda tråden är att de på något sätt hjälper företag i installationsbranschen, säger Johan Lysholm, försäljningsansvarig på IN-Rabatt.

Runt 6 av 10 av Installatörsföretagens medlemmar använder idag IN Rabatt och kundnöjdheten är stor. 19 av 20 som provat portalen skulle rekommendera den till en kollega. När andra branschorganisationer erbjuder enstaka erbjudanden strävar inköpsportalen mot att täcka in att allt ett företag inom installationsbranschen kan behöva. Viktigast för medlemmarnas verksamhet är rabatterna på bilar, drivmedel, och försäkringar. Även ramavtalen på billeasing och telefoni är populära.

– Ett ganska intressant ramavtal är nog det för maskinuthyrning som har visat sig vara populärt hos medlemmarna, genom att göra det både lättare och billigare att ta in en skylift, avslutar Johan Lysholm.

Det krävs ingen särskild anmälan för att använda IN Rabatt. Medlemmar i Installatörsföretagen kan enkelt logga in på inrabatt.se med samma inloggningsuppgifter de använder på installatorsforetagen.se och direkt få instruktioner för att kunna åberopa de ramavtal som finns. Dessutom finns en kundtjänst på IN Rabatt som man kan nå både per telefon och e-post.

Du kan läsa mer på IN Rabatts hemsida