Hoppa till innehåll

Stora Legionelladagen 2023

Om Installatörsföretagen

Välkommen till en dag med föreläsningar och information där vi presenterar det senaste inom legionellaområdet. Stora Legionelladagen arrangeras onsdagen den 25 januari på World Trade Center i Stockholm eller digitalt.

Digitalt / World Trade Center, Stockholm 25 jan 2023 09:00 - 25 jan 2023 15:00

Möt legionellaexperter och ta del av den senaste forskningen. Under dagen presenteras både nya och beprövade tekniker i kampen för att förebygga legionellautbrott. Allt paketerat på ett intressant sätt med en mix av fakta och intressanta exempel från verkligheten.

Komplett program presenteras under november månad, men du kan redan nu anmäla dig till Stora Legionelladagen. Antalet platser är begränsade, så tveka inte att anmäla dig snarast.

Stora Legionelladagen vänder sig till dig som är intresserad av att veta mer om legionella. Byggare, forskare, bostadsrättsföreningar, VVS-installatörer, arkitekter, samt statliga och kommunala tjänstepersoner inom hälsa, vatten, bygg och miljö är några av dem som brukar finnas i publiken. Stora Legionelladagen arrangeras av Installatörsföretagen, Säker Vatten och Isolerfirmornas Förening.

Kostnad

  • Deltagande på plats inklusive fika, lunch och möjlighet att interagera med publik och föreläsare. 990 kr ex moms.
  • Digital medverkan med möjlighet att ställa frågor via chatt. 350 kr ex moms.

Vid anmälan skickas en faktura till dig.

Anmälan

Anmäl dig här