Hoppa till innehåll

Ny certifiering: Behörig installatör fastighetsnät (installatör)

Webbinarium

Nyligen lanserades certifieringen Behörig installatör fastighetsnät. En kvalitetsstämpel för dig som installatör som visar på kunskap och kompetens när det gäller att hantera installationer i ett fastighetsnät. Det blir också ett viktigt instrument för dig som installatör att kunna bevisa din kompetens i upphandlingar.

Webbinarium 31 aug 2022 00:00 -

Under webbinariet presenterar vi den nya certifieringen, vad den innebär och hur du går till väga för att bli certifierad.

Installatörens arbete med fastighetsnät handlar till stor del om att skapa en kommunikationsinfrastruktur för tekniska system. Men det krävs specifik kunskap för att veta hur man ska koppla ihop exempelvis belysning, säkerhetssystem, sensorer värme och kyla. En viktig kunskap att besitta när fastighetsnäten nu får en alltmer betydande roll.

Mer detaljerad information om medverkande mm. kommer inom kort.

Anmäl dig till evenemanget

För dig som vill läsa mer: Behörig installatör fastighetsnät.

OBS! Den 31 augusti anordnar vi även ett webbinarium för beställare av fastighetsnät, så som fastighetsägare och upphandlare. Du kan läsa mer om webbinariumet här.