Hoppa till innehåll

Regional kompetensarena Mellersta Norrland

IN Mellersta Norrlands Regional förening, Visa alla

Varmt välkomna till ett möte om kompetensförsörjning för viktiga samhällsfunktioner i region Mellersta Norrland - fokus på klimatomställningen och installationsbranschen

Webbinarium 07 dec 2021 10:00 - 07 dec 2021 11:00

Installatörer är viktiga när region Mellersta Norrland (Jämtland och Västernorrland) bygger nya bostäder, upprätthåller service åt industrin och det befintliga fastighetsbeståndet.

Men de har också en avgörande roll som utförare av klimatomställningen genom sitt arbete med elektrifiering och energieffektivisering. För att klara ökad efterfrågan på installationer i samhället är kompetensförsörjningen vital.

Därför bjuder vi in dig som är politiker och/eller tjänstemän i kommunen till en återkommande regional kompetensarena. Installatörsföretagen erbjuder en dialog om utmaningar och möjligheter för att skapa en gemensam bild och ta reda på vad vi kan göra tillsammans.

Vi vill säkerställa att viktiga utbildningar för klimatomställningen kommer på plats, att utbildningarna blir attraktiva för eleverna och leder till jobb. Vad vill du?

Välkommen till din nya arena för frågor kring kompetensförsörjning med fokus på klimatomställningen och installationsbranschen.

Installatörsföretagen är en bransch och arbetsgivarorganisation som samlar Sveriges El och VVS företag.

Anmäl dig här