Hoppa till innehåll

Ökade materialpriser - Vad säger standardavtalen och vad kan du göra? FULLBOKAT

Webbinarium, Visa alla

Installatörsföretagens regionala föreningar i Mellersta och Övre Norrland, Gävle-Dala och Östgöta-Sörmland bjuder in till information om "Ökade materialpriser, vad säger standardavtalen och vad kan du göra?"

Via Microsoft Teams 15 jun 2021 08:00 - 15 jun 2021 08:45

Under våren har många företag råkat ut för stora prisökningar på material i sina entreprenader. Viktor Sterner, entreprenadjurist på Installatörsföretagen, förklarar hur AB 04 och ABT 06 reglerar situationen och ger tips på vad ett företag kan göra för att förebygga riskerna med materialökningar.

Detta är ett digitalt informationsmöte via Teams. Du kommer att få en Teamsinbjudan några dagar innan mötets start den 15 juni.

Välkommen med en anmälan!

Anmälan