Hoppa till innehåll

Hur beställa samhällsbyggnation digitalt?

Branschfrågor

Beställare och utförare driver omställningen av samhällsbyggnadssektorn tillsammans. För att branschen ska digitaliseras krävs att fler vågar organisera och beställa digitalt. Om projektet är digitalt från början skapas också andra möjligheter under drifts- och underhållsfasen. Här får du inspiration och konkreta exempel.

Spela video
Webbinarium 19 maj 2021 13:00 -

Den 19 maj är du välkommen till det åttonde kostnadsfria webbinariet om morgondagens samhällsbyggande.

Denna gång får du:

  • höra hur två stora beställare resonerar – Sveriges Allmännytta och Trafikverket.
  • en djupdykning i fastighetsägarens roll i omställningen.
  • veta hur digitala arbetssätt skapar nya affärsmöjligheter.
  • veta hur upphandling kan driva innovation enligt Upphandlingsmyndigheten.

Vill du veta mer om installationsbranschen i Danmark? Och hur den digitala utvecklingen påverkat deras installationer? Missa inte Troels Blicher Danielsen som är administrativ direktör för Tekniq Arbejdsgiverne, Danmarks arbetsgivarorganisation för installationsbranschen.

Eftersnack och mingel

Häng med på digitalt mingel direkt efter webbinariet. Förutom att träffa branschkollegor är det ett ypperligt tillfälle att ställa frågor till talarna.

Anmäl dig!

Anmäl dig på denna sida: Att beställa digitalt

Tidigare webbinarier

Detta är det åttonde webbinariet i en serie arrangerade av: Svensk Byggtjänst, Smart Built Environment, Byggföretagen, Installatörsföretagen och InfraSweden2030. Tidigare webbinarier i serien ser du på vår Youtubekanal.