Hoppa till innehåll

Introduktionskurs för nya medlemmar region Östgöta-Sörmland

Medlemskap, Visa alla

Under en förmiddag kommer din lokala företagsrådgivare hålla en introduktionskurs om hur du får tag i oss och vad vi kan hjälpa dig med, såsom stöd i kniviga entreprenadjuridiska frågor, funderingar kring era kollektivavtal, förhandlingshjälp, rabattavtal, nätverk, anpassade utbildningar, kurser med mera.

Webbinarium Introduktion 19 jan 2021 09:00 - 19 jan 2021 12:00

På grund av rådande omständigheter med coronaviruset så väljer vi att hålla introduktionen digitalt via Teams. Du kommer därför, efter din anmälan, få en inbjudan via Outlook med en länk till Teams och mer information några dagar innan introduktionen. Observera att du måste anmälda dig här nedan för att få Outlookinbjudan.

Vi startar den 19 januari kl. 09.00 och räknar med att vara klara kl. 12.00

ANMÄL DIG HÄR

Som ny medlem i Installatörsföretagen är det obligatoriskt att medverka vid en introduktionskurs. Om datumet inte fungerar, kontakta din lokala företagsrådgivare.