Hoppa till innehåll

Vad händer inom digitalisering inom byggbranschen i dag?

Om Installatörsföretagen

Mycket händer inom digitalisering inom byggbranschen. Få koll på det som händer genom att delta på webbinarium den 1 december där Olle Samuelson, verksam inom SBUF och forsknings- och innovationsstrateg vid IQ Samhällsbyggnad, berättar kring de digitaliseringsinitiativ som i dag drivs inom både bygg- och installationsbranschen.

Webbinarium 01 dec 2020 10:00 - 01 dec 2020 11:30

I panelen

I panelen deltar Svante Hagman, styrelseordförande i BIM Alliance och i Byggnadsfirman Erik Wallin, Christina Claeson-Jonsson, FoI-chef, NCC och styrelseordförande Svenska Byggbranschens Utvecklingsfond (SBUF) och Hans Söderström, expert och branschsakkunnig, Installatörsföretagen.

Tid: 1 december kl. 10.00 – 11.30
Plats: E-mötestjänsten Zoom

Anmäl dig här senast den 25 november