Hoppa till innehåll

Välkommen till Installatörspodden

Om Installatörsföretagen

Installatörspodden är Installatörsföretagens podd som riktar sig till hela installationsbranschen. I podden får företagare, experter med flera möjlighet att samlas i ett nytt branschforum för att diskutera aktuella ämnen.

Med Installatörspodden skapar vi en arena där aktörer från olika delar av branschen får möjlighet att mötas och lära av varandra. Genom podden kan du som lyssnar inspireras och ta del av innehållet när det passar dig – på jobbet, i bilen eller varför inte under promenaden?

Här kan du lyssna på podden

Via Spotify

Om podden

Varje avsnitt har ett övergripande tema och innehåller samma programstruktur. Lyssnaren får höra gäster tala kring ämnet utifrån olika perspektiv, utmaningar eller lösningar. Många frågor kommer in till organisationen, varför vi valt att lägga in det som ett återkommande inslag.

Även tidningarna VVS-Forum och Elinstallatören får utrymme i podden genom att deras chefredaktör gör en spännande spaning kring vad som är hett just nu. Vidare lyfts även situationer där det inte riktigt gått som installatören tänkt sig. Kanske tryckte någon på fel knapp, vattnet drogs igång för tidigt eller att allt plötsligt blev svart…

I varje avsnitt medverkar flera experter från Installatörsföretagen, medlemsföretag, våra branschtidningar samt olika gäster.

Branschens podd

Vill du vara med i podden? Eller är det något särskilt ämne du vill att vi belyser? Tveka inte att höra av dig.

Om programledarna

  • Programledare: Leif Jitelius från produktionsbolaget Hajp.
  • Bisittare: Heléne Stors från Installatörsföretagen, projektledare för podden och den som bokar in alla gäster.